Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın gibi durumlarda dahi baplar insanların çıkışı yürekin elverişli konumda olur.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, dışarıdan temellamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlamlar.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın malik olduğu alan ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından gestaltlmaktadır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 aksiyonlevi[değaksiyontir

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır Yangın Kapısı bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Kanatlar içre reva yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin takviye plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından ötürüdır. İmalat öteki kapı imalatları gibi bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolay ve hariçya doğru açılmalıdır.

Yangına karşı güvende sınırlanmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde Yangın Çıkış Kapısı kullanılan, kritik anda insanoğluın yaşama emniyetliğini kurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Binalarda muayyen standartlarda arazi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page